Stöööökigt!

Vår kära lilla looovenest är sjuuukt stökigt!!
det ligger grejer överallt och man vet inte i vilken del man ska börja, slutar med att man bara lägger sakerna på ett annat ställe som de inte heller ska vara på!! Man går rundor och vet inte vart man ska lägga allt...

Får panik av saker, trivs bäst när det är minimalistiskt i hemmet.
sterilt och minimalistiskt skänker mitt pedantiska alter ego harmoni!


Underbar helg!

& den bara fortsätter tillsammans med min älskade A! Kärlek <3

Jobba

det känns fruktansvärt att gå till jobbet idag, inte så mycket beroende på själva jobbandet utan på att stiga upp klockan 05:45 en LÖRDAG!!! Skulle vilja gå och lägga mig i sängen igen men det får vänta tills efter...jag kommer vara dötrött!

Invalido!

Jag har fått något som heter mortons metatarsalgi (Mortons neurom) Detta gör att det gör förbannat ont att gå på ena foten, riktigt fruktansvärt ONT! Och ni som inte förstår vad det där Mortons grejset innebär, så är det för oss vanliga människor en nerv som sitter i kläm i foten. Google it!!




EXAKT sådär har jag ont! Kanske inte ser så farligt ut men jag går i fotmords tankar & det är inte ofta jag gör det!

Blodgivare?

Ringde nyss och fixade tid för A och mig hos blodgivarcentralen. Vi har länge tänkt på detta men aldrig riktigt kommit till skott, men nu tog jag mig i kragen och fixade tid för hälsokontroll. A tror jag med all säkerhet klarar sig galant genom hälsokontrollen men jag kanske inte gör det pga olika saker, men jag hoppas verkligen det. Hon frågade om vi båda vägde över 50 kilo, det gör vi väl?! Men jag blev faktiskt osäker på om jag verkligen gör det?! Men jag tror jag gör det, men är inte helt säker...shit borde haft en våg, men alltså jag borde ju göra det, jag är ju ingen pigme liksom. Klart jag väger över 50 kilo...eller?!


.


Dagen lärdom

Försov mig till jobbet idag....wooopsi! Jag måste ha lyckats stänga av alarmet, vilket i och för sig är ett mirakel då jag endast haft denna skitmobil i 3 dagar sen min älskling gick sönder. Sony ericsson är det dessutom, som jag inte kan med när jag är vaken så hur jag kunde med den när jag sov är ett tekniskt genombrott för mig! När jobbet ringde och frågade om jag var på väg så låg jag i sängen och fattade noll och ingenting! Haha.

Men jag fick snabbt ta på mig kläderna och sen bara cykla iväg. Utan frukost, utan smink utan någonting. Så efter 15 timmar utan varken mat eller dricka så satt det gott med vatten och crunch! Kändes som jag skulle gå av på mitten typ!

tror jag ska satsa på att faktiskt komma i tid imorgon...

Ommöblering

Idag skulle vi behöva möblera om. 1. för att det är kul 2. för att vi måste få iordning på stöket
Jag somnade i soffan när jag kom hem från jobbet, as aaaalways! Sov alldeles för länge och som vanligt terrar folk mig på min mobil, men jag bara somnar om och somnar om gång på gång, vad är det för fel på mig? På senaste tiden kan jag sova VAR som helst NÄR som helst, vilket är lite jobbigt och har fått mig att tänka på att jag kanske har någon slags sömnsjuka, för det borde inte vara normalt att vara såhär trött HEELA tiden. eller är jag bara hypokondriker, det är också en logisk förklaring.

Hur som helst, det här med ommöblering är ju något vi skulle behöva göra...men jag vet inte om jag orkar, det är ju två grejer man måste göra 1. hålla sig vaken 2. möblera & nummer ett är nästan för jobbigt för mig just nu så vi får se hur det blir med nummer 2...


I'm miles away but still here

Idag har jag lyckats komma ut ur fosterställningen och de eviga tårarna. Jag har tagit mig energi till att städa lägenheten. Jag tänkte göra saker idag som jag blir glad av och att städa är en av dem saker som skänker mig harmoni och lycka i sinnet. Sedan ska jag försöka släpa min kropp till jobbet ytterliggare en dag, rent fysiskt kommer jag vara där men psykiskt är jag låååångt därifrån. Får se hur resten av veckan går, ska jobba 6 dagar denna vecka!



Fasaden

I lördags hände det ofattbara...igen! Jag kände att något var fel, men det var inte läge att bryta ihop. Gång på gång tror jag att jag inte kan må sämre än vad jag gör, men så händer det alltid något som får mig att än en gång tappa fotfästet. Jag trodde alla visste att man inte ska sparka på någon som redan ligger, uppenbarligen har inte livet lärt sig det. Eller är det jag som inte har lärt mig att den reglen inte gäller i livets spel.

Jag orkar inte hålla uppe fasaden längre.

Jag får ofta höra hur stark jag är som har klarat mig igenom så mycket som jag har gjort, jag har aldrig hållt med. Jag har aldrig sett mig själv som stark. Först i lördags så förstod jag vad de menar.
Jag visste att något var fel, jag kände det på mig, trots detta höll jag uppe fasaden, för jag visste att jag omöjligt kunde bryta ihop vid en sån viktig och lycklig stund som bröllop är!

Jag var mitt uppe i ett bröllop, där lycka och kärlek ska råda, medans en i min familj var på väg akut i ambulans in till sjukhuset. Jag kommer aldrig tvivla igen, när folk säger att jag är stark, för är det något jag har bevisat i helgen så är det att jag är starkare än de flesta!

En underdrift

Jag kommer antagligen aldrig bli helt återställd efter allt jag gått igenom i mitt liv & jag förväntar mig inte det heller. Jag vet att jag inte fungerar som normalt just nu, men jag hoppas att jag en dag kommer göra det med hjälp av de människor som finns omkring mig.

Jag har nästan i hela mitt liv blivit belönad med sorg och lidande varje gång jag har varit glad och lycklig, på riktigt. Det slår aldrig fel. Därför har jag varit och är fortfarande rädd för att vara glad och lycklig, men jag är det ändå, för att jag är en evig optimist! Det är sån jag är innerst inne, men på senaste tiden har det bara varit en fasad jag lyckats bygga upp för att ingen ska se att något är fel. Därför har jag sedan allting hände tagit avständ från allt roligt, från alla sociala tillställningar och ifrån mitt sociala umgänge, för jag orkar inte hålla uppe fasaden och jag vågar inte vara glad.

En dag, kanske, men inte nu...

Imorgon destination Helsingblås

Imorgon åker jag ner till skåne igen efter att ha tillbringat nästan en hel vecka hos mina föräldrar. Fick ledigt denna vecka pga familjeskäl och det har känns jättebra för mig att kunna vara här.

Vi ska på bröllop på lördag, ingen mindre än A:s syster gifter sig! Och dessutom har de lyckas pricka in bröllopet på vår månadsdag, dubbelglädje! Vi firar 38 månader tillsammans = 3 år och två månader! Jag hoppas att jag & A kan få till någon bra bild på oss två tillsammans, som vi båda blir nöjda med, den ska nämligen sedan få en hedersplats i lägenheten. I know just the right place!


PH Danmark

Jag har blivit kär i Paradise hotell Danmark. Synd bara att jag har tittat ifatt alla program, innan kunde jag se hur många som helst per dag, men nu får jag snällt  vänta tills de läggs upp en gång per dag. Om ni inte har sett det så gå genast in på tv6 play och börja kolla, ni kommer inte ångra er!
A tycker det blir lite för mycket ibland med all drama och intriger...can't see why, haha!


Okey, jag är sjuk i huvudet.

Jag är fullständigt besatt av en väska som jag spanat in under en längre tid...

Idag på jobbet satt jag konstant under fyra timmar och försökte övertala mig själv att det faktiskt inte var så dyrt för en väska och att jag faktiskt kommer bli såååå lycklig med den på min arm och att den kommer till väl användning. Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna rättfärdiga att den kostar 11.000 :- för mig själv. Jag liksom tänker på hur många magar så mycket pengar kunde mätta...då känner jag mig som en fruktansvärd människa som ens överväger att lägga så mycket pengar på....en väska!

men det är ju trots allt en Prada. Gosh, ååååångest!!!

Shit vad död jag är!!

Jag är heeeeelt slut...jobbet tar död på mig. Shiiiit är bara andra dagen jag jobbar och jag är redan i STORT behov av sisådär 1000000 dagar ledigt.

självklart har jag ingenting planerat för dagen, booooring & 80 + som jag är, orkar jag inte göra någonting efter jag jobbat.


lägger upp en bild på när jag var ung...

Nationalekonomi, någon?

Om ni mot förmodan ska läsa nationalekonomi till hösten på lunds universitet så var snäll och tacka nej till platsen, för jag behöver den!!! (nejdå, jag är inte så egoistisk som meningen får mig att framstå, men JAG behöver verkligen platsen!)
Jag är reserv 7 på grund av sen anmälan som i sin tur beror på att studievägledaren är dum i huvudet!

Jag sitter och väntar varje dag på att 7 nissar ska hoppa av, men inte händer det något oavsett hur mycket jag klickar in på studera. Såå det blir väl arbetsrätt för mig till hösten, så jag vet hur jag kan stämma människor som är dumma i huvudet! Det kan ju också vara användbart...


Shopping + jobb

fick hoppa in och jobba idag tre timmar! guuuud vad jobbigt!! Jag som hade ställt in mig mentalt på att inte jobba nu på ett par dagar. Men innan jobbet blev det en shoppingtur, där jag bland annat köpte skor och jeans!

om ni ockaå vill ha dessa skönheter så finns dem på dinsko för 499 :-


Tre dagars ledighet känns lika bra som vatten i öknen.


Filmen Catfish

Efter att ha sett denna film kände jag en plikt som medmänniska att gå ut offentligt och säga: se den inte! Den är inte värd det. Den var utsedd till "årets bästa thriller" det enda som for genom mitt huvud när jag såg filmen var - är detta ett skämt eller? Finns det verkligen NÅGON som tycker detta är bra?

Jag underdriver när jag säger att detta troligen är den sämsta film jag någonsin sett!

Om ni vill kasta bort en mysig hemmakväll på en skitdålig film som en femåring kunde gjort bättre, så se denna! Då kan det inte gå fel.


åka tåg

Nu sitter vi på tåget...det stående skämtet är när sj kommer slänga av oss från tåget...

RSS 2.0